Головна

14 лютого 2017 року о 18.00 год. в малій залі 42 Гарнізонного будинку офіцерів відбувся культурно-масовий захід - вечір спілкування для молодих сімей міста «Молода родина – майбутнє України». Захід організований управлінням у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету міської ради спільно з відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету міської ради, 42 Гарнізонним будинком офіцерів за ініціативи заступника міського голови Тетяни Бондарчук та за підтримки Хмельницького обласного підрозділу ГО "Об’єднання українок "Яворина".
Приємно відзначити, що зустріч була цікава тим, що відбулася щира розмова про любов і долю, про найважливіше у житті кожної людини - сім’ю, родину. Вдалося створити неповторну атмосферу домашнього затишку: чай, цукерки, печиво, чудові пісні у виконанні Юрія Вилавського, Катерини Аргунової, Юліани, Арсенія та Олександри Черватюків, Анни Козачук, авторські вірші від Лідії Ярохно. Ведучими заходу були Діана Клепацька та Леся Заграюк.
Відбулася розмова про секрети сімейного щастя. Представник кожної із родин мав можливість висловити свою думку про те, що мають знати молоді родини, щоб бути щасливими. На завершення відбулася сімейна дискотека та фотографування на добру згадку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.