Головна

09 березня 2017 року о 10.00 год. на території Меморіалу Пам’яті відбулося урочисте покладання квітів та панахида з нагоди 73-ї річниці з Дня визволення міста від нацистських загарбників. У заході взяли участь представники райміської організації ветеранів, керівництво міста, району, духовенство, громадськість.
У своєму виступі міський голова Микола Мельничук привітав старокостянтинівців з річницею звільнення від гітлерівської окупації. Він закликав помолитися за тих, хто віддав своє життя звільняючи наш рідний край у березні 1944 року та упокоївся в численних братських могилах, які розташовані як у місті, так і в багатьох селах району. Нажаль, сьогодні Україні знову доводиться відстоювати свою незалежність на сході держави. Для того, щоб перемогти агресора, як і тоді, так і сьогодні потрібна єдність. Лише згуртувавшись в одне ціле ми здатні перемогти ворога і побудувати справжню європейську Україну, зазначив міський голова.
Священики усіх найбільших християнських конфесій міста провели спільний молебень за тих, хто віддав своє життя визволяючи Старокостянтинів далекого 1944 року.
Традиційною хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам'ять, полеглих воїнів, які навіки спочили у нашій землі.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.