Головна

17 березня в приміщенні 42 ГБО відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята людей, які забезпечують належну життєдіяльність нашого міста, роблять життя його мешканців комфортним та затишним – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, за участі представників міської влади та працівників комунальних підприємств міста.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Мельничук, який зазначив, що сьогодні в Старокостянтинові працюють комунальні підприємства, без роботи яких важко уявити життя нашого міста. Микола Степанович подякував за щоденну клопітку працю працівникам комунальної сфери, які роблять все можливе для розвитку нашого міста, докладають всіх зусиль задля добробуту його мешканців. Також зазначив значимість роботи зокрема кожного з комунальних служб, адже саме на їхніх плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення належної життєдіяльності міста. Міський голова зупинився на важливих питаннях у роботі підприємств, що потребують законодавчого врегулювання та побажав підприємствам стабільності та розвитку.

Міським головою М. Мельничуком разом з заступником міського голови, начальником фінансового управління В. Камінською з нагоди професійного свята грамотами обласної адміністрації, обласної ради, міської ради, центрального комітету профспілки працівників ЖКГ, управління ЖКГ обласної адміністрації та президії обласної профспілкової організації ЖКГ, подяками обласної адміністрації та ради із цінними дарунками нагородили кращих працівників комунальних підприємств міста.

Керівники комунальних підприємств подякували своїм колективам за важку та важливу працю на користь громади міста та побажали працівникам та їхнім родинам всіляких гараздів.

Урочистості продовжилися концертною програмою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.