Головна

8 травня на території Меморіального комплексу відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення, 74-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Віддати шану полеглим воїнам, Героям, які загинули у боях за місто в роки Другої світової війни прийшли ветерани війни, учасники бойових дій, військовослужбовці гарнізону та правоохоронці, керівництво міста та району, представники громадськості, мешканці і гості міста.

Братську могилу радянських воїнів та інші пам'ятники Меморіального комплексу прикрасили живі квіти.

Священнослужителі християнських конфесій відслужили поминальну панахиду в пам'ять про усіх полеглих захисників Вітчизни у 1939 - 1945 роках, під час Революції Гідності та проведення АТО та ООС у Донецькій та Луганській областях.

Перший заступник міського голови В. Богачук у своїй промові висловив глибоку вдячність Ветеранам війни за здобуту перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Величезний внесок у Перемогу зробив український народ. Володимир Васильович побажав ветеранам та всім жителям міста міцного здоров’я, миру, благополуччя, довгих років життя та мирного неба. 

Хвилинною мовчання учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих Героїв-земляків, які віддали своє життя у війні за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Літературно-музичні номери виконали: муніципальний духовий оркестр та учні загальноосвітніх та позашкільних закладів міста.

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.