Головна

23 серпня 2019 року у місті з нагоди Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України відбулися урочисті заходи.

О 10.00 год. біля приміщення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відбулася церемонія підняння Державного Прапора України з нагоди Дня Державного Прапора України.  

У заході взяли участь: керівництво міста на чолі з міським головою Миколою Мельничуком, депутати міської ради та члени виконавчого комітету, посадові особи виконавчих органів міської ради, військовослужбовці гарнізону-учасники АТО, працівники освіти, працівники комунальних підприємств, громадськість.
З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Мельничук.

 

 

 

 

  

Після завершення церемонії відбулося покладання живих квітів до монументів в пам’ять про полеглих за незалежність і територіальну цілісність України:  до панно «Вічно в пам’яті нашій» на території Меморіального комплексу, до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, а також до могил полеглих бійців в зоні АТО та могили Героя України, Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука на міському кладовищі.

У приміщені 42-го гарнізонного будинку офіцерів відбулося продовження заходів. Відбувся спільний молебень за Україну та її народ представників християнських конфесій міста. Хвилиною мовчання присутні пом’янули загиблих воїнів-героїв.

 

 

З 28-ю річницею незалежності України старокостянтинівців привітав міський голова Микола Мельничук та нагородив військовослужбовців-учасників АТО, представників поліції та рятувальної служби, медиків військового шпиталю почесною відзнакою міської ради «За особисту мужність і героїзм». Грамотами та цінними подарунками вшанували представників трудових колективів, установ та організацій міста.

Також представлена виставка творчих робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва м.Старокостянтинова. Захід супроводжувався номерами танцювальних та хорових колективів міста, окремими виконавцями.

Також старокостянтинівці взяли участь у обласних заходах.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.