Головна

9 жовтня 2019 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні провела інформаційні заходи у Старокостянтинові.

У Старокостянтинівському навчально-виховному комплексі імені Сергія Бондарчука було проведено гру «Eurosession» для молоді на тему Європейського Союзу.

«Eurosession» на європейську тематику – це гра, мета якої в розважальний спосіб підвищити рівень обізнаності молоді щодо Євросоюзу, країн-членів ЄС, їх визначних пам’яток, відомих діячів, творів культури, історичних подій, традицій тощо. Учасники гри отримали змогу покращити інтелектуальні навички та відчути командний дух.

В залі управління освіти для представників місцевої влади і неурядових організацій, підприємців, молоді, освітян, зацікавлених жителів міста була представлена публічна презентація «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС».

Short EU Delegation presentation 1Міський голова Микола Мельничук відкрив захід, привітав гостей у місті, а по закінченню заходу подякував за проведену презентацію, ознайомлення з інформаційними ресурсами і програмами та висловив сподівання у подальшій співпраці.

Станіслав Корольков ознайомив присутніх із пріоритетами допомоги, яку Європейський Союз надає Україні. Також презентував довгострокові програми та проекти в сфері бізнесу, освіти, культури, можливості для молоді та ін., в яких українці можуть брати участь щонайменше до 2020 року.
Програми та проекти від Європейського Союзу, про які було згадано на презентації: COSME; EEN (Enterprise Europe Network); Horizon 2020; Creative Europe; Erasmus+; eTwinning Plus; EU Study Days та ін.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.