Головна

20 листопада 2019 року відбулося відкриття дошкільного навчального закладу №9 після проведення капітального ремонту.
Ремонтні роботи  проводили ПП "СПОРТ-ПРОГРЕС" (директор Володимир Сампір), волонтери з Нідерландів (в рамках співпраці з БФ "Зміцнення громад"), ФОП Альберт Шамасурян.
Міський голова Микола Мельничук привітав всіх з цією гарною подією. Подякував усім, хто допоміг осучаснити навчальний заклад і спільними зусиллями вдалося зробити капітальний ремонт. Проінформував присутніх про той великий обсяг робіт який був зроблений щоб досягнути такого результату. Микола Степанович звернув увагу на те, що усі з розумінням та терпінням віднеслися до тих незручності, що склалися у зв'язку із ремонтними роботами. Результат того вартий - кращі умови для виховання та навчання дітей.
Також із словами привітань та подяки виступили начальник управління освіти Анатолій Пасічник, керівник благодійного фонду "Зміцнення громад" Тетяна Василик, директор фонду "Stichting Oekroe" Jaap de Mooij, завідувач навчального закладу Ліна Капляр, представник батьківського колективу Юлія Шиян.
Вихователі подарували присутнім українську пісню та танець. Гості з Нідерландів подарували вихованцям дошкільного закладу набори іграшок.

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.