Головна

konk 1

Згідно з розпорядженням міського голови від 14.05.2020 № 142/2020-р     «Про участь у I етапі щорічного обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини» 26 травня 2020 року в приміщенні управління освіти виконавчого комітету міської ради проведено конкурс поробок, малюнків, фоторобіт, виготовлених учнями шкіл нашого міста.

Конкурс проведено у формі віддаленої роботи, з дотриманням заборони щодо проведення масових заходів з метою недопущення поширення короновірусної хвороби. Активними учасниками першого етапу конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини» стали учні загальноосвітньої школи I-III ступенів №4, учні Старокостянтинівської дитячої художньої школи, вихованці Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості та Міської станції юних техніків.

Усі представлені роботи висвітлювали природоохоронну та екологічну діяльність учнівської молоді закладів освіти міста.

Журі з проведення I етапу конкурсу перевірило роботи усіх учасників та визначило переможців у кожній номінації окремо.

У номінації краща поробка переможцями визначено Пальонко Софію, вихованку гуртка «Екодизайн» Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості з роботою «Лось», та Зборовську Вероніку і Шевчук Марію, вихованок гуртка «Бісерне рукоділля» Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості з спільною роботою «Квіти рідної землі».

У номінації кращий малюнок переможцями визначено Кравчук Аліну, вихованку гуртка «Художнє мистецтво» Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості з роботою «Збережемо чистим довкілля» та Заїку Владу, ученицю Старокостянтинівської дитячої художньої школи з роботою «Кожна крапля важлива».

konk 2

У номінації краща фоторобота переможцями визначено вихованців Міської станції юних техніків Римара Олександра з фотороботою «Це не наше сміття, але це наша екологія» та Турбан Ангеліну з фотороботою «У гармонії з природою».

Зазначені роботи надіслані до Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації для участі у II (обласному) етапі Конкурсу та  визначенні переможців.

Переможці І етапу конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини» будуть нагороджені грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними дарунками.

Відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради, управління освіти виконавчого комітету міської ради дякує учасникам конкурсу за активну участь!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.