Головна

6 жовтня 2020 року в приміщенні управління освіти відбулася зустріч за участю начальника управління освіти Анатолія Пасічника та представників виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, групи цивільно-військового співробітництва армії США, керівника програми гуманітарної допомоги відділу оборонного співробітництва посольства США в Україні Людмили Кириленко, представника командування ВМС США у справах ремонту і будівництва Хосе Хернандеса, представників підрядної організації ТОВ "А.С.Е." (керівник Валерій Іванишин).

В ході зустрічі обговорили організаційні питання виконання будівельних робіт будівель навчальних закладів міста Старокостянтинова в рамках реалізації проекту з надання гуманітарної допомоги Європейського командування ЗС США, яка надає підтримку в будівництві та відновленні шкіл, дитячих будинків та інших головних постачальників соціальних послуг в Україні.
Представник командування ВМС США у справах ремонту і будівництва Хосе Хернандес в ході відеозв'язку  зазначив види будівельних робіт, які будуть виконані у навчальних закладах міста:
ЗОШ І-ІІІ ступенів №1- капітальний ремонт санвузлів першого та другого поверхів початкової школи, роздягалень спортивного залу, встановлення у спортивному залі баскетбольних щитків та сучасного освітлення.
ДНЗ №2 - утеплення фасаду, заміна покрівлі, капітальний ремонт та переобладнання приміщень двох груп, повна заміна електромережі у приміщеннях навчального закладу.
ДНЗ №7 - утеплення фасаду, капітальний ремонт аварійних виходів та аварійних балконів, велике накриття для можливості займатися на вулиці при несприятливих погодніх умовах, капітальний ремонт класу англійської мови, кімнати для спортивних занять, двох санвузлів.

На даний час вже завершується розробка проектно-кошторисної документації, після затвердження якої розпочнуться будівельні роботи, які будуть виконані згідно Державних будівельних норм України.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.