Головна

Шановні депутати, члени виконавчого комітету міської ради,
посадові особи місцевого самоврядування!
Дорога Старокостянтинівська громадо!

Прийміть вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування – державного свята, що підкреслює значимість цього важливого інституту місцевої демократії!

Це свято усієї нашої Старокостянтинівської громади, кожного села, кожного їх мешканця – усіх, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного селища, села, дбають про його розквіт і зростання.  Нині місцеве самоврядування – найближча до людей і їхніх турбот владна самоор­ганізація, а тому і цей день в календарі визначних дат можна поправу назвати святом народним.

Місцеве самоврядування в Україні має глибокі й міцні історичні традиції. Нині воно, незважаючи на всі труднощі та проблеми, цілеспрямовано розвивається і збагачується, зміцнюючи демократичні засади українського суспільства. Водночас сьогодення окреслює завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Поряд із економічними реформами, необхідним є і подальший розвиток органів місцевого самоврядування.

Нашим орієнтиром у спільних зусиллях є самодостатня і заможна Старокостянтинівська міська об’єднана територіальна громада, де наші громадяни демократично, виважено вирішують усі питання місцевого значення, дієво впливають на ухвалення рішень щодо життєдіяльності міста, отримують якісні послуги, живуть повноцінним життям в успішній країні. Уся діяльність Старокостянтинівської міської ради є відкритою і спрямованою на задоволення життєвих потреб людей. А порядок денний формується з урахуванням першочерговості тих злободенних питань, вирішення яких дасть можливість місту й далі стабільно розвиватися та впевнено дивитися в майбутнє.

Завдяки мудрості, виваженості, толерантності спільними зусиллями громади, депутатів, працівників виконкому, громадських організацій в порозумінні та злагоді, конструктивно й поступально підніматимемо потенціал нашого стародавнього й славного краю на вищий рівень. У цьому моє тверде переконання!

Тож висловлюю вдячність депутатам міської ради, членам її виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, фаховість, відповідальність, старанність. Саме ви, представляючи інтереси нашої громади, забезпечуєте право кожного бути почутим. Щире спасибі ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення і розвиток. Хай же ваш багатий досвід стане складовою наших спільних успіхів і досягнень. Шана вам, дорогі земляки, за любов до рідної землі, щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання долати всілякі негаразди.

Щиро бажаю усім, хто працює на благо нашої великої громади, кожній родині, кожному жителю – міцного здоров’я, достатку й благополуччя, непохитної віри у щасливе майбутнє рідного Поділля та всієї України! Миру усім нам!

           З повагою,
           міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.