Головна

18 січня 2020 року в приміщенні управління освіти відбулась робоча нарада за участю міського голови Миколи Мельничука, заступників міського голови, секретаря міської ради, керуючого справами, старост, директора Старокостянтинівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості та керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.


Міський голова Микола Мельничук привітав старост з призначенням та розповів про напрямки роботи, на які потрібно першочергово звернути увагу:
1.Соціальний захист населення.
2.Благоустрій територій старостинських округів за рахунок співпраці з комунальними підприємствами (вивіз сміття, забезпечення водопостачання, ремонт доріг та освітлення вулиць). 
3.Розвиток первинної медицини (організації кваліфікованого медичного обслуговування жителів старостинських округів).
4.Розвиток культури в громаді (організація концертних програм (після закінчення пандемії), дослідження стану бібліотек та сільських будинків культури).

Також міський голова розповів, що у кожного старости буде у підпорядкуванні працівник, який буде знаходитись в приміщенні старостинських округів (колишніх сільських рад), що дасть змогу здійснювати прийом та обслуговування громадян старостинських округів на місці.



Керівники структурних підрозділів виконавчого комітету надали інформацію старостам щодо подальшої співпраці, розповіли про порядок передачі документації колишніх сільських рад, про недопущення знищення майна вивільнених об'єктів на територіях старостинських округів, а також відповіли на організаційні питання, які цікавили присутніх.
Директор Старокостянтинівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Леся Фесун розповіла про напрямки співпраці старост з центром зайнятості, а саме: сприяння працевлаштування громадян, організація професійного навчання з подальшим працевлаштуванням, організація громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.