Головна

13 03 2021 100 рокыв

13 березня жительці села Березне Мазур Єфросинії Онисимівні Старокостянтинівської міської територіальної громади виповнилося 100 років.

Привітати іменинницю з поважним ювілеєм завітали міський голова Микола Мельничук, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Наталія Шабельник, начальник управління соціального захисту населення Наталія Кот, староста Березненського округу Микола Григорчук.

Також сьогодні Євфросинію Онисимівну вітають рідні і близькі люди. А родина у ювілярки чимала. Разом зі своїм чоловіком Євдокія Онисимівна народили і виховали 6 доньок, за що отримала державну нагороду - звання "Мати-героїня". Сьогодні вона має 14 онуків, 26 правнуків та 3 праправнуки.

13 03 201 100 рокыв1

Народилася Єфросинія Онисимівна в селі Велика Медведівка  Шепетівського району. Важкий трудовий і життєвий шлях пройшла. Пережила два голодомори. У період Другої світової війни, з 1942 по червень 1945 року, потрапила в Німеччину на примусові роботи, де рік працювала на фабриці та два важких роки на господаря. Має статус учасника війни. У повоєнний час брала активну участь у відродженні народного господарства, працювала в колгоспі в селі Березне різноробочою, звідки й у 1974 році вийшла на заслужений відпочинок з робочим стажем 37 років.

"Мені важко висловити глибину пошани, захоплення та навіть хвилювання, із яким я зустрічаю 100 літніх ювілярів. Адже вони були свідками історичних подій, про які сучасники зараз дізнаються із підручників та бачать у кінокартинах; їхньому досвіду може позаздрити кожен, а життєвий шлях та здобутки — є взірцем для всіх поколінь. Живіть довго та щасливо, цінуйте кожен день та наповнюйте його радістю для себе та для близьких!" – Зазначив у вітальному слові міський голова Микола Мельничук.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.