Головна

За словами директора КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" Людмили Гнатюк кисень подається безперебійно, запас кисню є на 2,5 доби. Сьогодні кисень завозиться з інших регіонів. Підключилися народні депутати, бізнес. Підприємство КП "Ремонтно-будівне шляхове підприємство», 19 ДПРЧ постійно надають допомогу у транспортуванні балонів із киснем, його завантаженні та розвантаженні.

Міський голова Микола Мельничук в програмі "Головний день" повідомив, що зараз працюємо над тим, щоб запустити кисневу станцію що є на аеродромі і виробляти кисень безпосередньо на місці. Важливим є те, що всі перейнялися і спільними зусиллями вирішуємо ці питання.

11 квітня 2,8 тонни рідкого кисню із Запоріжжя для потреб хворих "ковідного госпіталю" Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні надав у якості благодійної допомоги народний депутат України Олександр Герега. Чергову партію кисню заплановано на 13 квітня.
Також 10 балонів кисню надано військовою частиною міста.

В Старокостянтинівській міській територіальній громаді станом на 11 квітня від початку пандемії зафіксовано 2141 випадків захворювання на COVID-19 ( 0 випадків за добу) :
одужало 1647 осіб ( 2 за добу),
померло 59 осіб ( 0 за добу),
хворіє 435 осіб ( 77 лікується в стаціонарі ).
Всього по Старокостянтинівській багатопрофільній лікарні лікується 109 хворих на COVID-19 та 18 хворих з підозрою на COVID-19 жителів Хмельницької області.
Зі 127 пацієнтів, 60 хворих перебуває на кисні, 2 особи - на ШВЛ, 5 осіб – в реанімації

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.