Головна

27 04 2021 кернел227 квітня голова облдержадміністрації Сергій Гамалій перебував з робочою поїздкою на Старокостянтинівщині. У ході візиту очільник області відвідав ТОВ «Старокостянтинівський олійноекстраційний завод» та "Старокостянтинівський молочний завод". У поїздці його супроводжував міський голова Микола Мельничук.

Будівництво Старокостянтинівського олійноекстраційного заводу було розпочате у 2019 році. Загальний обсяг залучених інвестицій склав 130 млн. дол. Введення в експлуатацію планується у дві черги: елеваторний комплекс має запрацювати на повну потужність  у  І півріччі 2021 року, другу чергу – олійноекстраційний завод – планують запустити наприкінці 2021 року.

27 04 2021 кернелПідприємство спеціалізується на переробці соняшника, сої та ріпаку. Очікується, що за рік тут перероблятимуть 1 млн. тонн насіння соняшника, завдяки чому завод стане найбільшим в Україні підприємством з переробки олійних культур. При цьому тут буде налагоджено повний цикл переробки сировини – від насіння до готової для відвантаження до споживача продукції.

27 04 2021 кернел3На підприємстві встановлено високотехнологічне обладнання та запроваджені європейські стандарти управління якістю, охорони праці й екології, завдяки чому і виробничий процес, і готова продукція відповідатиме світовим стандартам. Важливе інноваційне рішення – будівництво на підприємстві власної  теплоелектростанції потужністю 23 МВт, яка не лише забезпечуватиме підприємство електроенергією, а й дозволить вирішити проблему відходів виробництва, адже працюватиме вона на  лушпинні соняшника.

27 04 2021 молокозавод1"Старокостянтинівський молочний завод" - станом на сьогодні це високотехнологічне підприємство європейського зразка з сучасним модернізованим обладнанням та закритим технологічним циклом виробництва. Тут створено понад 800 робочих місць, справно сплачується заробітна платня співробітникам, податки до міського бюджету та збори до пенсійного фонду. Завод постійно нарощує обсяги продукції. В середньому літній період підприємство заготовляє 320 тон молока на добу, а в зимовий — 150 тон.

27 04 2021 молокозаводАсортимент готової продукції налічує до п’ятдесяти назв, серед яких сухі молочні суміші, сичужні й тверді сири, масло та спреди. А дотримання найвищих державних та міжнародних стандартів відкриває продукції підприємства світові ринки. Сухе знежирене молоко експортується більше, ніж у 20 країн світу. А замовниками продукції молокозаводу є відомі світові бренди, такі як «Nestle», «Interfood», «Mondelez», «Olam» та «Lactalic».

Щороку в модернізацію заводу інвестори вкладають значні кошти, що позитивно впливає на економіку нашого міста.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.