Головна

29 04 2021 довкілля 5

Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи з благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити наше місто чистішим і привабливішим.

У четвер, 29 квітня 2021 року, працівники виконавчого комітету міської ради здійснили заходи з благоустрою на різних ділянках міста Старокостянтинів, також прибирали у сільських населених пунктах.

Зокрема, впорядковували території скверу «Троянда», прибирали в історико-культурному центрі «Старий Костянтинів», на набережній Героїв-визволителів, на березі річки Ікопоть біля мосту по вул.Грушевського, на річці Шахівка, у міському парку відпочинку ім.Федорова, у скверах поблизу котельні № 136 КП «Тепловик», та за адмінприміщенням виконавчого комітету за адресою Острозького, 70, на прибережних захисних смугах  водосховища по вул. Кожедуба, на річці Случ біля мосту по вул.1 Травня, на території колишнього кафе «Орбіта», у парку «Новоміський».

Дружною командою вдалося зробити чимало.

Це не перша весняна акція у Старокостянтинівській міській територіальній громаді. Тиждень тому працівники управління культурної політики та ресурсів прибрали біля пам'ятки архітектури національного значення "Комплекс споруд оборонної башти", окремі приватні підприємці міста посадили 50 фруктових дерев поблизу дитячих дошкільних закладів міста. У старостинських округах роботи із благоустрою територій тривають від кінця березня. Також громадськість долучається до робіт із впорядкування парків, кладовищ, пам'ятних знаків, прибережних смуг річок, дитячих та спортивних майданчиків, долучаються до акцій з озеленення територій.

Сьогодні кожен може стати частиною спільноти, котра робить рідне місто чи село, кращим.

 

29 04 2021 довкілля 1

 

 

 

29 04 2021 довкілля 6

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.