Головна

14 03 2021 ДНЗ

У дошкільних закладах міста Старокостянтинів, а саме ДНЗ №7 та №2, тривають ремонтні роботи, які розпочалися у рамках реалізації одного із проектів з надання гуманітарної допомоги Європейського командування збройних сил  США на будівництво та відновлення шкіл, дитячих будинків та інших закладів що надають соціальні послуги в Україні.

Сьогодні міський голова Микола Мельничук, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Анатолій Пасічник, зустрілися із представником компанії підрядника, перевірили хід виконання робіт на об'єктах.

Представник підрядника Олег Трушко зазначив що проект реалізовано на 47%. Роботи виконуються швидкими темпами, намагатимуться завершити до Дня незалежності. Міський голова Микола Мельничук відмітив високу якість виконання робіт, та значний позитив у співпраці підрядника із дирекцією закладів.

В цілому у ДНЗ №2 заплановано виконати: утеплення фасаду, заміну покрівлі, капітальний ремонт та переобладнання приміщень двох груп, повну заміну електромережі. У ДНЗ №7: утеплення фасаду, капітальний ремонт аварійних виходів та аварійних балконів, спорудження накриття для можливості проводити заняття на вулиці при несприятливих погодніх умовах, капітальний ремонт класу англійської мови, кімнати для спортивних занять, двох санвузлів.

 

sad 001

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.