Головна

27 05 2021 biblioteky PK

У рамках проєкту «Дія. Цифрова освіта» чотири наші сільські бібліотеки-філії а саме: Іршики, Красносілка, Пашківці, Попівці, отримають по 2 комп’ютери.

24 травня у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася офіційна передача 300 комп’ютерів для сільських бібліотек Хмельниччини у рамках проєкту «Дія. Цифрова освіта», завданням якого є навчити упродовж трьох років шість мільйонів українців цифрової грамотності та сприяти комп’ютеризації бібліотечних закладів.

На сьогодні мережа Старокостянтинівської централізованої бібліотечної системи нараховує 27 бібліотек.

Бібліотеки в сучасних умовах прагнуть для покращення своєї діяльності використовувати можливості новітніх технологій. Станом на 27.05.2021 року в централізованій бібліотечній системі є в наявності 29 комп’ютерів, з них в сільських бібліотеках – 13. Центральна районна бібліотека забезпечена міні-версією бібліотечно-інформаційної системи ІРБІС. Комп’ютери використовуються для ведення електронного каталогу, краєзнавчої картотеки, систематичної картотеки статей, картотеки законодавчих матеріалів тощо.

Сьогодні веб – сайти (блоґи) стають невід'ємною частиною бібліотеки і тому сприймаються як презентація її образу в інформаційному просторі

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.