Головна

медикам

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем медичного працівника! Прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь.

Ваша професія – особлива, адже вона повністю присвячена служінню людям і вимагає від вас не лише знань та вірності клятві Гіппократа. Щодня ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, стійкість і душевну щедрість. Діяльність у такій благородній сфері як медицина – почесна та глибоко шанована. Глибокі знання та високий професіоналізм у поєднанні з найкращими людськими якостями ставлять фах медика на особливе місце в суспільстві. Саме знання і вміння лікаря, який рятує життя, захищає своєю працею радість і щастя тисяч людей, завжди користувалися пошаною і цінувалися як особливий талант. А тим паче у теперішній час, коли світ протистоїть пандемії COVID-19.

З нагоди свята – низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну й невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро й увага, даровані людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і злагода. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.