Головна

трійця

Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найбільших християнських свят – Трійці, що відзначається на пʼятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого до апостолів вважається днем становлення Християнської церкви.

Свято Трійці є торжеством віри в Бога, моральності й духовності, додає нам сили жити та допомагає упевнюватися, що правда й любов перемагають завжди, а віра здатна творити справжні дива. Цієї світлої днини людські серця наповнюються щирістю, добром, всепрощенням, ми даруємо увагу та душевне тепло рідним та близьким. В кожній оселі свята Трійця супроводжується зеленими барвами, символізуючи оновлення і розквіт життєвих сил, вселяє надію. А разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Віриться, що у цей день світ стає кращим, доброзичливішим і світлішим.

Нехай же Всевишній кожному з нас пошле добро, благополуччя, родинну злагоду, а ми ж ділімося з ближніми душевністю й добром, будьмо терпеливими й милосердними. Нехай Господь допоможе нам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле мир та щастя на нашу землю. Усім нам непохитної віри, прагнення будувати своє життя за заповідями Христовими, здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та всіх земних благ.

Хай Господь оберігає Україну і дарує своє благословення кожній родині.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.