Головна

1

«Почесні імена України — еліта держави» — це літопис видатних особистостей, які своєю надзвичайною працьовитістю, мудрістю, талантом та енергією заслужили повагу співвітчизників. Кожна сторінка книги розповідає про долю людини, її професійне становлення. Про видатних сподвижників Української держави, які прагнуть бачити свою країну найкращою, могутньою, економічно розвиненою. Про тих, хто у будь-якому куточку країни на будь-якій посаді докладає значних зусиль для створення робочих місць, розвитку промисловості, управлінню фінансами, вихованню та освіті молоді. Особистості, про яких розповідається на сторінках книги, — приклад вірного служіння Батьківщині та українському суспільству. Приклад того, як завдяки невтомній праці, бажанню, цілеспрямованості можна досягнути неосяжних висот суспільного визнання, здійснити вклад у розвиток української держави, бути корисним людям.

У ювілейному виданні книги, приуроченому до 30-річчя незалежності України включено інформацію про голову Старокостянтинівської міської територіальної громади Мельничука Миколу Степановича – єдиного у Хмельницькій області міського голову обраного на п'яту каденцію поспіль. На сторінках видання зазначено що сьогодні позитивний імідж громади будується навколо створення комфортних умов для життя, поліпшення інфраструктури, залучення інвестицій, розвитку малого та середнього бізнесу, будівництва сучасних високотехнологічних підприємств на території громади.

6 липня у кабінеті міського голови відбулась презентація книги. Радник міського голови Георгій Мудрик зазначив, що видання цінне тим, що у ньому стисло, лаконічно та послідовно викладено матеріали про становлення та розвиток української держави у розділі "Україна вчора, сьогодні, завтра" про "Славетні звитяги українського народу в праці, інтелекті, духовності і зброї","Ефективні територіальні громади" тощо.

Міський голова Микола Мельничук сказав що декілька примірників буде передано у бібліотеки та вони будуть доступні для читачів.

2

3

4

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.