Головна

bibl1

За інформацією КНП "Старокостянтинівський Центр первинної медико-санітарної допомоги" 22 липня у Старокостянтинові запрацює Центр масової вакцинації людей проти COVID-19. 


Центр облаштували у приміщенні дитячої бібліотеки (вул.К.Острозького, 14). Працюватиме він із 8:30 до 15:30 у будні дні, у суботу - з 9:00 до 14:00.


Масове щеплення планується проводити вакцинию Moderna. Наразі для Старокостянтинівського ЦПМСД виділено 2 тис.доз. Робити щеплення будуть медпрацівники мобільних груп які проходили навчання з використання вакцини Pfizer і пройшли перенавчання для роботи з новою вакциною. Отримати щеплення зможуть усі охочі, за наявності при собі паспорта та ідентифікаційного номеру.


Довідково: вакцина Moderna — це мРНК-вакцина, розроблена однойменною американською компанією. Має кодову назву mRNA-1273 та торговельну назву Spikevax. Схвалена ВООЗ для екстреного застосування. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів. Ефективність вакцини становить 94.1%. Після повного курсу щеплення можна буде отримати міжнародний сертифікат про проведення вакцинації.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.