Головна

Листівки з Днем захисника України

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисника і захисниць України – свята, що відзначається 14 жовтня водночас з Днем Українського козацтва та Днем утворення Української повстанської армії на Свято Покрови Пречистої Богородиці. Ця дата символізує спадкоємність героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданість отчому краю і гордості за його ратну славу.

Героїзм, мужність, самовідданість захисників України – неоціненні. Будьмо певні, що наша сила духу і віра допоможуть подолати всі труднощі на шляху утвердження незалежної соборної держави! Подвиг захисників рідної землі – це велика і велична правда історії. У непростий теперішній час ми по-особливому відчуваємо нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України. Ми вшановуємо пам’ять про тих, хто в різний час захищав нашу землю від ворога, та дякуємо усім, хто боронить її тепер, коли на східних кордонах України йде боротьба за її незалежність і суверенітет.

Тож нехай святе прагнення волі та незалежності повсякчас залишається визначальною рисою українського народу. Хай Пресвята Богородиця, яка, за козацьким звичаєм, є покровителькою усіх українських військ – правонаступників Запорізького війська, дарує нашим воїнам сили у боротьбі з ворогами України! Хай Матір Божа – наша заступниця і покровителька – береже наш боголюбний український народ!

Сердечно вітаємо зі святами вас, спадкоємців козацької слави і звитяги, усіх, кому близький волелюбний дух славних лицарів запорожців. Зичимо міцного здоров’я і наснаги, завзяття і оптимізму, добра і добробуту кожній родині! Плекаймо у собі ті величні почуття патріотизму та незламну силу духу, які стали моральними клейнодами козацтва – звитяжної історії й гордості України, її душі й оберегу! І усім нам – мирної України, злагоди, щасливого майбуття! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Слава Україні!

Слава героям!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.