Головна

den pratsivnika sotsialnoi sferi ukrainiСердечно вітаємо вас із професійним святом!

Ви присвятили своє життя добрій та благородній справі – турботі про людей, яким ви щодня допомагаєте справитися з нелегкими життєвими обставинами. Адже у цій сфері працюють люди небайдужі, сповнені душевного тепла, бо ж основу будь-якої соціальної роботи становлять любов, милосердя, співчуття.

Ваша професія вимагає не тільки сумлінного ставлення до справи, але й величезного терпіння, вміння співпереживати. Вашу турботу відчувають широкі верстви населення. Ви першими приходите на допомогу, підтримуєте людину саме тоді, коли ця допомога потрібна найбільше. За вашу доброзичливість і душевність вам вдячні ветерани, пенсіонери, інваліди, багатодітні сім’ї. Кожен з вас, присвятивши себе важливій та потрібній справі, своєю щоденною працею сприяє реалізації важливих соціальних завдань та розвитку соціальної сфери нашої громади.

Прийміть щирі слова вдячності за подвижництво, сумлінність, душевну щедрість, самовіддане служіння людям та відданість роботі. У цей святковий день висловлюю вам щиру та глибоку вдячність за вашу самовіддану працю, за чуйність і увагу до людей, які потребують допомоги та підтримки.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.