Головна

З Міжнародним днем волонтера

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтерів!

Волонтерство – це саме та сила, яка нас об’єднує та заохочує простягати руку ближньому та долучитися до загальної справи, а отже, надзвичайно важлива складова громадянського суспільства. Особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах сьогодення. Волонтерський рух охопив усю Україну; слід відзначити, що у цій когорті чимало й старокостянтинівців.  Волонтери – це люди, які мають колосальну енергію та вміють спрямовувати її на творення. Щодня завдяки їм реалізуються десятки проєктів в Україні, не виключенням в тому є й наша Старокостянтинівська громада.

Слова вдячності адресуємо кожному з волонтерів за активну громадянську позицію, шляхетну жертовність і людську віру в ідеали добра та справедливості. Міжнародний день волонтерів – свято тих, хто присвятив своє життя іншим! Хто безкорисливо готовий прийти на допомогу та з палкою відданістю бажає змінити свою країну на краще!

Прийміть сердечні вітання зі святом і щире спасибі за вашу безкорисливу працю задля добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує, за чуйність і незламну віру у свій народ. Міцного вам здоров’я і бадьорості, удачі й успіхів у всіх ваших справах! Нехай ваші благі діла повертаються до вас сторицею!

З повагою,
міський голова                                                                    Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                        Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.