Головна

День Збройних сил України 2019 - Привітання з Днем Збройних сил України -  Листівки до Дня Збройних сил привітати - День ЗСУ 6.12.2019

Прийміть вітання з нагоди Дня Збройних Сил України – свята, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Звертаємося до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні ваше свято, бо українське військо сильне вами. Люди в погонах завжди вважалися елітою нації. Саме ви захищаєте кордони нашої держави, її національні інтереси, конституційний лад, бережете мир в Україні. Ви повсякчас на варті миру і спокою, суверенітету і територіальної цілісності країни.

У наше непросте сьогодення ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії. Тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки-старокостянтинівці, героїчно захищають нашу Вітчизну зі зброєю в руках на Сході країни. Військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку, відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.

З вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв біля витоків створення нашого українського війська, хто сьогодні захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян. Вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це – свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, і молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на варті нашої країни.

Нехай же щира любов до України та народна повага, славетні подвиги дідів, батьків, наших сучасників надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Від усієї душі зичимо вам незламної волі, сили духу, надійного родинного тилу, міцного козацького здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань у мирній Україні.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З повагою,
міський голова                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                           Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.