Головна

День працівників суду 2020 Україна-привітання з Днем суду картинки,  листівки — УНІАН

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників суду!

Ви присвятили своє життя надзвичайно важливій для України справі – утвердженню верховенства права. Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від нас – суддів та працівників судових органів – високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості. У період стрімких перемін у нашому суспільстві працівники судової гілки влади Старокостянтинівщини з гідністю несуть своє високе звання, залишаючись гарантом захисту прав, свобод та інтересів земляків.

Переконані, що авторитетний і високопрофесійний суддівський склад нашого краю і надалі докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави.

Тож нехай вашу почесну працю завжди супроводжують справедливість, виваженість та професійний успіх. Бажаємо всім суддям, працівникам апарату суду нових перемог і досягнень, витримки і сили духу, невичерпних джерел наснаги й оптимізму. Щиро зичимо міцного здоров’я, великого людського щастя. Хай завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі! Добра вам, енергії, натхнення для нових звершень на ниві здійснення правосуддя!

З повагою,
міський голова                                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                 Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.