Головна

Пасажирські перевезення в Старокостянтинівській міській територіальній громаді здійснюються відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування та інших нормативно-правових актів, які визначають правила перевезення пасажирів на конкурсних засадах.
Відповідно до рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 29 липня 2021 року № 241 (зі змінами) затверджено маршрутну мережу автобусних маршрутів загального користування Старокостянтинівської міської територіальної громади.
Маршрутна мережа Старокостянтинівської міської територіальної громади складається з міської та приміської мереж і нараховує 20 автобусних маршрутів в т. ч. 10 міських та 10 приміських, перевезення здійснюється 31 транспортними одиницями: в т. ч. міське сполучення - 21, приміське сполучення-10.
Виконавчим комітетом міської ради на всі маршрути в межах громади проводяться конкурси з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, де визначені обов’язкові умови для автомобільного перевізника.
Перевезення пасажирів здійснюється приватними перевізниками, що стали переможцями у конкурсі. Перевізники постійно оновлюють рухомий склад автопарків. За останні роки придбано 12 автобусів (БАЗ, Еталон, Богдан, Webasto Hungaria, MAN, VOLVO). 6 транспортних засобів обладнаних для перевезення осіб з інвалідністю.

bus7

З метою розвитку автобусної мережі Старокостянтинівської міської територіальної громади, задоволення потреб населення в регулярних перевезеннях відкриті нові автобусні маршрути загального користування № 8 «с Григорівка - Олійноекстракційний завод – 3 Польовий», № 3а «Пашківці- Сільгосптехніка- Партинці», продовжено маршрут № 3 графік 15 «Пашківці- Сільгосптехніка» до с. Грибенинка.
Комунальний підприємством «РБШП» для пасажирів облаштовано нові автобусні зупинки по вул. Острозького - 3 шт, Миру - 3 шт, Франка - 3 шт., Бурлуцького - 4 шт., Матросова - 1 шт., Юридика - 1 шт., 1 Травня - 1 шт., Меджибіжській - 2 шт., Чайковського - 1 шт.

bus8

Виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради у 2021 році проведені конкурси на право перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та визначені його переможці:

          Перевізник

    Найменування маршруту, номер маршруту

КОНДРАТЮК Ігор   Борисович

Старокостянтинів – Самчики,  № 1404

Старокостянтинів-Вербородинці,   № 1432

Старокостянтинів-Киселі,  № 1429

ШЕВЧУК Вадим Леонідович

Старокостянтинів-Лажева-Загірне,   №1410

Старокостянтинів – Костянець, № 1417

КОЗЕРАЦЬКИЙ Віктор   Васильович

Старокостянтинів – Малі Мацевичі, № 1412

«Старокостянтинів-Волиця-

Керекешина» № 1431

КРУПКА Микола Петрович

  Старокостянтинів – Пихтії, № 1414

Старокостянтинів – Малишівка, № 1411

Старокостянтинів – Бовкуни,  № 1425

МАНАЧИНА Любов  Степанівна

«с. Пашківці-Сільгосптехніка» № 3,

графік № 20

ОГОРОДНИК Олена  Степанівна

«Пашківці-Сільгосптехніка-Партинці»

 № 3а, графік № 22, № 33

Продовжується пошук автомобільного перевізника, який би здійснював перевезення пасажирів до села Попівці, Малий Чернятин, Росолівці.
Вартість проїзду пасажирів на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху з 01 липня 2021 року становить 8 грн, для дітей шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею на період навчального року становить 4 грн.
Перевезення пільгових категорій населення здійснюється відповідно до чинного законодавства. У 2021 році нараховано компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян в сумі 6076884 грн.

Для отримання додаткової інформації чи надання пропозицій звертатися за телефоном 3-21-35 в управління житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.