Головна

2201 2022 sobornist

Вітаємо вас із визначним святом національного календаря – Днем Соборності України!

Понад сто років тому, вперше за багато сотні літ, українські землі об’єдналися у межах єдиної держави. На Софійському майдані в Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Цим символічним кроком українці показали досягнення головної мети української нації – бажання жити у єдиній соборній суверенній Українській державі, сповідувати спільні цінності і обирати спільне майбутнє.

22 січня – день, який є символом об’єднання України, адже засвідчує нерозривний зв’язок між поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи світові неподільність української землі та непохитність української нації. Беззаперечно, сила громадян України в тому, що вони з особливою шанобливістю ставляться та вміють зберігати одвічні цінності, такі як людська гідність, національна єдність, громадянська толерантність. Нині, як ніколи, ми розуміємо їх важливість і цінність.

Тож зустрічаймо День Соборності України з відкритим серцем та усвідомленням того, що тільки соборний народ є нацією, а наші патріотичні почуття та любов до рідного краю є запорукою добробуту та щасливого майбутнього нашої держави.

Дорогі земляки! Щиро зичимо усім злагоди, натхнення, успіхів на благо нашої громади та всієї України. Хай Всевишній зміцнює нас у вірі, благословляє на мудрість і здоров’я. І нехай відчуття єдності, поваги одне до одного допомагає кожному на його життєвому шляху. Єдність і свобода роблять нас гідними нащадками наших прадідів!

Миру всім нам, щастя і добра!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.