Головна

21 березня - День працівників житлово-комунального господарства і  побутового обслуговування населення | Рівненська обласна державна  адміністрація

На час воєнного стану у країні, житлово-комунальні підприємства є тими об’єктами критичної інфраструктури, які забезпечують мешканців нашої громади життєво необхідними комунальними послугами.
 
Під звуки сирени ви продовжуєте забезпечувати життєво важливі потреби жителів громади і належне функціонування всіх галузей господарства: тепло в будинках, безперебійну роботу інженерних комунікацій, водопровідного, каналізаційного та шляхового господарства, проводите ремонт житлового фонду, благоустрій у місті та сільських населених пунктах.

Тож прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Дозвольте подякувати вам за відповідальне ставлення до справи, відданість професії, невтомну працю.

Слова шани і подяки адресуємо усім, хто своїм професіоналізмом, сумлінним ставленням до роботи задовольняє потреби краян у життєво необхідних послугах, забезпечує діяльність господарського і житлового комплексу, своєю кропіткою працею робить наше місто і наші села комфортними для проживання.

Бажаємо передусім, щоб на нашу рідну Україну повернувся мир. Хай у вашій нелегкій щоденній праці буде побільше світлих миттєвостей, хорошого настрою та завзяття, справжнього людського щастя, добра та сімейного благополуччя на многая літ!

З повагою,
міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.