Головна

Католицький Великдень 2021: привітання зі святом Воскресіння Христового  християнам західного обряду - ВолиньІнфо

Прийміть сердечні вітання з нагоди Воскресіння Христового!

Для усіх вірян це завжди було свято надії і великих сподівань; воно покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом Господньої любові до усього людства. Пасха Христова сприймається кожним з нас, як символ злагоди та любові до ближнього; спонукає до взаєморозуміння та єдності заради добра, миру та благополуччя України і нашого рідного краю.

Свято Світлого Великодня єднає вірою у перемогу добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю. Великдень приносить із собою духовне відродження, якого потребує кожна людина, кожна родина і усе наше суспільство.

Цьогоріч Воскресіння Христове ми зустрічаємо під звуки сирен та канонаду ворожих обстрілів нашої рідної України. Проте наше військо, наші захисники не лише мужньо тримають оборону, а й гонять ворога зі святої української землі. З кожним днем Всевишній утверджує у нас непохитну віру в нашу Перемогу. Відтак у своїх молитвах, звернених до Господа, просімо про переможний мир для нашої України, про Божу опіку для наших захисників та всього українського народу – адже це є найбільше бажання, яке об’єднує усіх нас. Нехай пасхальна благодать і тиха надія досягне кожної домівки, кожної сім’ї, особливо там, де зараз є найбільше страждань в Україні.

Бажаємо усім нам ПЕРЕМОГИ та МИРУ! Щоби усі ми швидше повернулися до свого звичного щасливого мирного життя. Щиро бажаємо успіхів, здоров’я і енергії! Нехай кожен новий день буде наповнений надією і натхненням, радістю й добром. Щиро бажаємо весняної повені добра та переможних новин, оновлення та єднання, віри… Віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане. Віри в людей – вони переважно є добрими. Віри в себе – це є запорука успіху. Перемога буде за нами!

Хай береже Господь нашу неньку Україну!

З повагою,
міський голова                                                           Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                      Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.