Головна

LW 2k eng blue1

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас із Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

Святу Пасху кожний із нас зустрічає з благодатним почуттям радості та духовного очищення. Проте цьогоріч ми ще й дуже сподіваємося, що Великдень прийде в Україну й Великою Перемогою над ворогом.

Великодні урочистості дарують нам надію і духовне єднання у прагненні жити в мирі, творити добро і щасливе майбутнє.

Але ж ми знаємо, що мир, свободу і майбутнє нам треба вибороти зі зброєю в руках. І саме нині, як ніколи раніше, маємо пам’ятаймо, що всі ми – християни, єдина громада і єдиний Український народ. У небі й на землі, вдень і вночі Збройні Сили України героїчно дають відсіч російському окупанту. Дають відсіч агресору і звичайні українські громадяни. Мужністю нашого народу зараз захоплюється весь світ, адже кожен із нас робить свій вклад у Перемогу України. Ми всі пишаємось тими, хто веде битву за вільну Україну. А також і тими, хто продовжує працювати та забезпечувати функціонування життєво необхідних сфер держави. Бо ж в умовах війни всі мають працювати злагоджено, зібрано та на повну силу. Це розуміє кожен. І це те, чого ворог боїться й намагається всіляко не допустити. З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну старокостянтинівці стали до лав ЗСУ та тероборони, а також лікують поранених, допомагають переселенцям, займаються волонтерством та працюють заради наближення Перемоги.

Вірмо у Перемогу і робімо все задля Перемоги!

Нехай піднесеність Пасхальних передзвонів зміцнить усіх нас у вірі, дарує почуття духовного відродження і оновлення, додасть мужності та стійкості. Хай світло величного торжества ніколи не згасне в наших душах, пробуджуючи бажання жити і працювати заради спільного блага в ім’я майбутніх поколінь. Нехай чудо Воскресіння Христового надихає тільки на добрі та праведні справи. Нехай пасхальна благодать і тиха надія досягне кожної домівки, кожної сім’ї, особливо там, де зараз є найбільше страждань в Україні.

Сердечно вітаємо вас з Великодніми святами! Бажаємо, аби світла радість наповнила наші серця та душі миром, добром, милосердям, а цей Великий День подарував нам щастя, здоров’я, любов і мир, та непохитну віру в кращий завтрашній день. Нехай допоможе нашим воїнам та наблизить нашу Перемогу!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.