Головна

З нагоди Дня Європи міським головою Миколою МЕЛЬНИЧУКОМ відзначено Подяками виконавчого комітету міської ради настоятеля римо-католицької парафії Різдва Святого Йоана Хрестителя отця Станіслава МАНЬСКІ, настоятеля храму Святої Княгині Ольги Української Греко-Католицької Церкви Юрія ЛАНИКА, місіонерів та служителів РО "Громади Української Церкви Християн віри Євангельської" Слово Христове" Романа та Риту КОМАРИНЦІВ за особисту участь, безкорисну допомогу, налагоджену співпрацю у наданні гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

"Ви показуєте приклад милосердя, шляхетності та благочинності. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди та наблизимо нашу перемогу та мир" - зазначив міський голова.

Присутні благодійники звернули увагу, що ці слова подяки заслуговують усі, хто служить на користь громаді, допомагає внутрішньо переміщеним особам задля перемоги і миру.

Представник римо-католицької парафії Різдва Святого Йоана Хрестителя брат Павло повідомив, що парафія веде благодійну діяльність впродовж трьох місяців. Спільними зусиллями, за підтримки християн з Польщі, Німеччини та Італії надали допомогу 8000 особам, лікарні, шпиталю, усім, хто звертався. 

Благодійники висловили впевненість, що і надалі будуть продовжувати діяльність задля перемоги, миру і добра.

euro 1

euro 1

euro 1

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.