Головна

1 1

23 травня в Україні відзначають День Героїв, встановлений на честь українських захисників та захисниць, які виборюють свободу та незалежність України.

Цей день – ще одна нагода вшанувати найсміливіших, найдостойніших та найвірніших синів України, всіх тих, хто віддав за неї найцінніше – власне життя.

Сьогодні протягом дня на території меморіального комплексу Старокостянтинівської міської територіальної громади проходить акція "Згадаймо своїх Героїв". Готуючись до заходу організатори облаштували на території комплексу імпровізовану алею Героїв у два ряди розмістивши на мольбертах портрети наших загиблих воїнів, запалили лампадки та прикрасили територію патріотичною символікою - оберегами, виготовленими учнями загальноосвітніх закладів громади.

Участь у акції взяли родичі загиблих, знайомі, усі ті, хто шанує світлу пам'ять про наших захисників.

Вшанувати пам'ять Героїв прийшли і представники виконавчого комітету міської ради на чолі із міським головою Миколою МЕЛЬНИЧУКОМ. Вони поклали квіти, схилили голови у скорботі перед портретами тих, хто віддав життя боронячи нашу державу від ворожої навали, висловили співчуття родинам загиблих.

Акція триватиме 23 травня до 17 години дня.

Наразі на території меморіального комплексу досить людно, представники трудових колективів Старокостянтинівської міської територіальної громади продовжують відвідувати захід.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 2

19 1

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.