Головна

У Старокостянтинові за кошти місцевого бюджету придбано генератор вартістю 1350900 грн. Генератор, потужністю 180 кВт, забезпечуватиме потреби в електропостачанні КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" при аварійному відключенні електроенергії, як у воєнний так і в мирний час. На придбання генератора, виготовлення проектно - кошторисної документації, проведення робіт з його монтажу та налагодження міською радою виділено 1800000 грн.

«Це є нагальна потреба лікувального закладу. У лікарні наявні менш потужні генератори, які можуть забезпечити альтернативним живленням лише частину лікарні, а новий генератор забезпечуватиме потреби всієї лікарні», – повідомила директор КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» Людмила ГНАТЮК

Секретар міської ради Олександр СТЕПАНИШИН наголошує, що в сьогоднішніх умовах вкрай важливо забезпечити безперебійним живленням лікарняних корпусів для можливості надання медичної допомоги усім, хто її потребує. Депутатський корпус та міський голова продовжують працювати на благо старокостянтинівської громади.

111

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.