Головна

77 main

Цьогоріч свято тих, хто просто зараз змінює сьогодення і будує майбутнє, та всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею, ми відзначаємо разом із світовою спільнотою – Міжнародний день молоді. Це справжнє свято натхнення і творчості, енергії й запалу, самоствердження й романтики, пізнання та реалізації найсміливіших задумів!

Війна вкрала в українських молодих людей не лише ці можливості; війна зазіхнула на здоров’я і навіть на життя. День молоді сьогодні – особливе свято; бо вся країна стоїть одним фронтом, щоб здолати загарбника, вигнати ворога з рідної землі, захистити наше найцінніше. Попереду у нас найважливіше – здобути Перемогу і повернути в Україну мир!

Але не забуваймо, що для молодих немає нічого недосяжного. Ваші вміння, знання, талант й енергія конче необхідні нашій країні, а ваш патріотизм, почуття громадянської і людської гідності є надійною запорукою нашого мирного майбуття, інтелектуального, культурного й економічного розквіту України. Ваша діяльність укріпить євроінтеграційний вибір України, її дорогу до впровадження демократичних цінностей, до формування сильної, духовно багатої особистості.

В цей прекрасний літній день бажаємо вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх ваших мрій та планів у мирній процвітаючій Україні.

Вірте в свої сили!

З повагою,
міський голова                                                           Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                             Олександр СТЕПАНИШИН

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.