Головна

Щиро вітаємо вас зі святом першого дзвоника – Днем знань та початком нового навчального року!

Це свято справді єднає нас усіх – малечу, яка вперше йтиме до школи, батьків, учителів, викладачів, наставників, які відкривають світ пізнання та сходження до джерел мудрості й продовжують вести усіх новими шляхами. День знань – це початок нового навчального року, старт нових здобутків, сміливих сподівань та звершень!

Однак цього року Першовересень прийшов з відчуттям гіркоти і смутку, адже в країні йде повномасштабна війна росії проти України. І це накладає страшний відбиток на людські долі, не оминаючи нікого. Тож ми, дорослі, маємо пам’ятати, що діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Головним нашим обов’язком є забезпечення належних умов для якісної освіти і виховання юного покоління українців, всебічного розвитку та реалізації їхніх талантів.

Усім школярам, учням, студентам бажаємо наполегливості, натхнення, постійного самовдосконалення і успіхів у навчанні. Любіть нашу неньку Україну, рідну мову, шануйте традиції та надбання нашого народу. Ніколи не зупиняйтеся на шляху до своєї мети! У цей день особливу увагу звертаємо на дітей наших Захисників та Захисниць, які чекають їх вдома та переживають цю розлуку. Діти, ваші татусі та мами – Герої, пишайтеся ними. Вони гордість нашої громади, нашої країни! Слова вдячності та побажання добра й миру адресуємо шановним учителям! Ви щиро ділитесь своїми знаннями, виховуєте юних українців – свідомих патріотів рідної держави.

З новим навчальним роком! З новими успіхами і майбутніми досягненнями! Усім учням, учителям, вихователям, батькам щиро зичимо злагоди, добра, благополуччя. Нехай цей рік якнайшвидше принесе нам Перемогу, мирне небо і віру в добро, реалізацію творчих намірів і життєвих планів, додасть сили та натхнення.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.