Головна

Вітання голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з Днем  фізичної культури і спорту | Донецька Обласна Державна адміністрація

Вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту!

Фізична культура і спорт об’єднують людей різного віку, професій, переконань і національностей, дарують відчуття повноти життя, загартовують волю і характер. Саме фізична культура і спорт продовжують залишатися надійним джерелом гарного настрою, оптимізму і здорового способу життя.  Завше саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає гарне самопочуття, він загартовує характер і волю, допомагає розвивати такі якості, як цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариськості, шляхетність.

Висловлюємо слова щирої вдячності подвижникам, вчителям, тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців дух змагальності, прагнення перемагати і знову йти до незвіданих висот.

Дорогі старокостянтинівці! Хай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, приносять радість та енергію. Бажаємо міцного здоровʼя, олімпійського довголіття, нових спортивних та життєвих висот, плідної праці та успіхів!

Нехай мир та добро знову панують в нашій державі!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.