Головна
З днем юриста! | Ужгородська районна державна адміністрація
Вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста!
Ваша професія дуже відповідальна і гідна поваги. Адже юрист є передусім знавцем в питаннях права, а право шанувалося в усі часи. Саме від вас, шановні правники, залежить чітке і бездоганне виконання законів, захист інтересів держави, бізнесу, прав і свобод людини, підвищення правової культури громадян, закріплення в суспільній свідомості почуття поваги до закону. Забезпечення правових гарантій в дійсності вимагає чимало зусиль і ерудиції, гарної професійної кваліфікації та досвіду юридичної практики, а робота з людьми – розуміння, толерантності й водночас принциповості та неупередженості.
Прийміть слова вдячності за вашу працю. Нехай завжди ваші професійні старання будуть винагороджені повагою і довірою громадян, а у ваших родинах панує добробут та злагода.
Бажаємо вам міцного здоров`я, добробуту, вагомих професійних здобутків. Нехай і надалі ваша ініціатива слугує справі забезпечення верховенства Права і Закону у всіх сферах суспільного життя нашої громади, а відчуття власної гідності супроводжують вас на професійному шляху у мирній процвітаючій Україні!
 
З повагою,
міський голова                                                                      Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                      Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.