Головна

volonter

5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди щиро вітаємо усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою. Слова нашої вдячності й поваги адресуємо кожному, хто за покликом серця допомагає людям, не чекаючи подяк, хто не сподіваючись на винагороди чи визнання, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення. Ми вшановуємо людей небайдужих до проблем ближнього.

Волонтери – це сила, яка об’єднала наше суспільство, яка заохотила багатьох простягти руку ближньому та долучитися до загальної справи. В умовах війни, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, коло людей, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво розширилося. Тисячі українців згуртувались, аби захистити рідну землю та територіальну цілісність держави. У волонтерській когорті чимало й старокостянтинівців, які з відповідальністю за майбутнє України та її народу, всебічно підтримують усіх, хто потребує допомоги у цей нелегкий для країни час.

Тож висловлюємо щиру вдячність усім, хто віддає себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагає людям.

Бажаємо вам, дорогі волонтери, успіхів у всіх починаннях, сил та здоров’я, аби звершити ще більше добрих справ! А найбільшою нагородою хай стануть сотні й тисячі вдячних людей, життя яких ви змінили своєю увагою, небайдужістю та допомогою. Наснаги вам і бадьорості, удачі й успіхів! Нехай кожен шляхетний волонтерський вчинок спонукає до дії інших. І хай ваші благі діла повертаються до вас сторицею!

З повагою,
міський голова                                                              Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                              Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.