Головна

Найщиріші привітання з Днем Збройних Сил України - Твій Світ

Прийміть наші щирі та сповнені поваги вітання з нагоди Дня Збройних Сил України.
Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати оборонцем і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Люди в погонах завжди вважалися елітою нації. Саме ви захищаєте кордони нашої держави, її національні інтереси, конституційний лад. Ви повсякчас на варті миру і спокою, суверенітету і територіальної цілісності країни.
Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців. Сила та міць Української держави – у єдності армії та народу.
День Збройних Сил України ми зустрічаємо в непростих умовах повномасштабного вторгнення армії рф на нашу територію, у запеклих боях з російськими загарбниками на морі, суходолі і в повітрі, проявляючи героїзм, хоробрість, стійкість та нездоланний характер. Тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки-старокостянтинівці, мужньо захищають нашу Вітчизну зі зброєю в руках на Сході країни. Залишаючись вірними присязі, наші військові прославилися своєю мужністю та героїзмом, патріотизмом та стійкістю. Тож нехай патріотизм, відвага, стійкість, витримка, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі. Завжди повертайтеся у рідні домівки живими і здоровими! Тут вас дуже чекають!
Ми пишаємося вами, надихаємося вашими бойовими успіхами, віримо у стійкість наших захисників і розділяємо біль від втрат. У глибокій скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю полеглих героїв, які віддали своє життя у війні з російським агресором. Саме ціною своїх життів вони відстояли наше право називатися українцями. Без їх звитяги, без їх подвигу, без їх самопожертви ми не змогли б мріяти про сильну мирну Україну. Тож вшануємо українського Солдата, Воїна, помолимося за всіх героїв-військових, які віддали своє життя за Україну. Вічна їм слава!
Висловлюємо подяку всім військовослужбовцям Збройних Сил України за сумлінне та мужнє виконання військового обов’язку та захист рідної землі. Нехай щира любов до України та народна повага, славетні подвиги дідів, батьків, наших сучасників надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Від усієї душі зичимо вам незламної волі, сили духу, надійного родинного тилу, міцного козацького здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань у мирній Україні!
Слава Україні!
Слава Збройним Силам України!

З повагою,
міський голова                                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                  Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.