Головна

20 січня, напередодні Дня Соборності України, що відзначається 22 січня, у КЗК «Центр культури імені Володимира Ножки» відбувся концерт «Україна соборна. Разом до Перемоги!».

Організатори й учасники концертної програми цьогоріч нам укотре нагадали, що цінності соборності, відповідальності та єднання — фундаментальні і рушійні для кожного українського громадянина. Проголошення Акта злуки — важлива сторінка в літописі державотворення, і нині, за більш ніж сторіччя, ми розуміємо, що соборність України — це не лише про історію, це про наше сьогодення і майбутнє. Вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії окупантів.

Пам’ять про спільне минуле відобразили в культурних зрізах сучасності учасники концерту. Піднесеними і ліричними емоціями глядачів забезпечували: народний аматорський хор «Доброслав», зразковий художній танцювальний колектив «Арабеск», танцювальний колектив «Art Fusion», Марічка Голюк, Олександр Петрук, Каріна Ситник, Артур Вялушкін, Андріана Коноваленко, Діана Тернюк, Юлія Сікаленко, Сергій Олійник і ведуча Олена Бабій.

Вертаємо своє. Соборність — мета Перемоги!  

soborn 4

soborn 4

soborn 4

soborn 4

soborn 4

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.