Головна

bilboard design 4 prew

20 лютого ми вшановуємо пам’ять тих, хто під час Революції гідності віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та відстоюючи європейське майбутнє України — Героїв Небесної Сотні. Ми вшановуємо їх відвагу, силу духу і стійкість. Своєю мужністю та незламністю українці довели, що від кожного з нас залежить те, у якій країні ми житимемо, що немає нічого більш дієвого, як єдність та згуртованість народу навколо єдиної мети.

Минає 9 років відтоді, як у Києві відбулися події, що назавжди закарбувалися в трагічній і водночас героїчній історії нашої країни. Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. У час, коли всі так звикли до вдаваної стабільності та боялися її втратити, учасники Революції Гідності повстали проти цинічної системи брехні та фальші. На таке здатні тільки справжні герої. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні жорстокість. Україна ніколи не забуде кривавої розправи над героями Майдану, тими, хто до останнього подиху боронив гідність і честь українського народу. Ціною свого життя вони показали усьому світу, що український дух є незламним, а народ — нескореним.

Низький уклін Героям Небесної Сотні за їхню самопожертву та відданість Україні! Нехай світла пам’ять про їхній подвиг додасть нам сил і наснаги у цей нелегкий час, зміцнить наш дух та віру в нашу Перемогу та у краще майбутнє нашої країни.

Бажаємо Перемоги Україні, й усім нам миру, злагоди, добра та нових здобутків в ім’я рідної України!

Схилімо наші голови у скорботі. Помолімося за героїв! Світла пам’ять тим, хто відійшов у вічність!

Слава живим героям!

Слава українському народові!

З повагою,
міський голова                                                                            Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                      Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.