Головна

19-20 квітня з нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права у Хмельницькій обласній універальній науковій бібліотеці проводився XVII обласний форум "Книжкова весна на Хмельниччині".
За результатами читацького рейтингу "Найбільш резонансна краєзнавча книга -2022 року" у номінації "Науково-популярне видання" відзначено дипломом збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції "Рід Острозьких: витоки та надбання".
Директор бібліотеки Катерина Чабан побажала розвитку краєзнавчих можливостей громади і вручила нагороду керуючому справами Наталії Шабельник, яка в свою чергу подякувала усім історикам та краєзнавцям, хто вивчав та вивчає історію Старокостянтинівщини і чиї зусилля викладені у цьому виданні. "Сьогодні, у підсумковий день форуму, за дорученнням Старокостянтинівського міського голови Миколи Мельничука передаємо унікальне видання "Костянтинівська кормча" для обласної наукової бібліотеки і сподіваємось, що для відвідувачів вона буде надзвичайно важливою й цінною у вивченні історії України».
Олександр Афанасьєв, начальник управління культурної політики і ресурсів разом із першим заступником Василем Муляром презентували присутнім сувенірну продукцію, книги про Старокостянтинів та передали господарям заходу.
Начальник управління інформаційної діяльності Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації Людмила Черевченко подякувала старокостянтинівцям за такий подарунок бібліотеці, та відмітила, що це неоціненний скарб, до якого тепер мають можливість бути дотичними наші історики, релігієзнавці, просвітяни та всі користувачі бібліотеки.

Директор бібліотеки Катерина Чабан провела екскурсію та познайомила із діяльністю бібліотеки.

korcgha 1

 

korcgha 1

 korcgha_5.jpg

korcgha 1

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.