Головна

Memory

У ці пам’ятні травневі дні ми вшановуємо визволителів, які в роки Другої світової війни мужньо захищали рідну землю від нацистської неволі, тих хто виніс роки окупації та пекло концтаборів і піднімав з руїн й відроджував нашу Батьківщину, віддаємо дань героям, які стали жертвами найкривавішої в історії людства війни.

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення Ми згадуємо подвиг ветеранів, котрі боролися з гітлерівським нацизмом і перемогли його.

Здавалося б, людство мало б зробити висновки, щоб не допустити воєн в подальшому. Але «Ніколи знову» не спрацювало. Знову ми виборюємо своє майбутнє, свою волю, своє право бути українцями. Україна в огні. Україна відстоює свою незалежність і територіальну цілісність в умовах повномасштабної війни, розв’язаної проти України путінською росією. Уже онуки та правнуки учасників й свідків Другої світової самовіддано нині боронять суверенітет нашої держави. Агресор — це країна, яка тільки й спроможна, що погрожувати, принижувати, вбивати, катувати, мародерити. Проте ворог не здатний зламати наш український дух та прагнення волі!

Нехай береже Господь наших захисників, які нині відстоюють право українців на свободу і роблять все, аби не допустити нових трагедій і відновити мир та спокій у світі, а ми переможемо і цього разу, бо «за вас правда, за вас сила. І воля святая!». Нас підтримує увесь прогресивний світ. Українці об’єдналися у спільному бажанні Перемоги! Нехай вона буде якнайшвидшою та всеосяжною, хай ворог буде вигнаний з нашої рідної землі і хай повік в Україні запанує мир!

Зичимо усім ветеранам, доблесним українським воїнам, які боронять Україну, й усім нам стійкості, міцного здоров’я та добробуту!

Світла пам’ять загиблим воїнам, жертвам війни! Честь і слава живим героям!

Перемоги нашій неньці Україні!

З повагою,
міський голова                                                             Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                         Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.