Головна

DSC 1385

14 травня, в День матері, у залі Центральної публічної бібліотеки відбулася зустріч керівництва Старокостянтинівської міської територіальної громади із матерями і дружинами полеглих Героїв у російсько-українській війні.

DSC 1327

У вступному слові міський голова Микола Мельничук наголосив на необхідності історичної пам’яті як складника національної ідентичності, що карбується нашими захисниками. Надалі очільник громади запросив присутніх до обговорення нагальних проблем, того, що турбує і чим переймаються родини загиблих воїнів. Спектр порушених питань був різноманітним: щодо встановлення меморіальних дошок кожному із Героїв, релігійної приналежності каплиць і розподілу земельних ділянок на території громади, благоустрою окремих сіл, проєкту Алеї слави. У процесі розгляду того чи іншого питання міський голова давав доручення своїм профільним заступникам щодо врегулювання або вирішення зазначеної проблеми із подальшим звітуванням про виконану роботу.

DSC 1337

DSC 1360 гот

DSC 1345

DSC 1383

DSC 1423

DSC 1457

DSC 1415

Опісля офіційної частини заходу охочі мали можливість поспілкуватися уже між собою за філіжанкою кави або чаю та взяти участь у майстеркласі — власноруч створити картину за Самчиківським розписом.

DSC 1500

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.