Головна

6297321c5eccb

Сердечно вітаємо вас із Днем захисту дітей — чудовим святом, яким починається літо.

Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство — це пора сподівань та здійснення мрій. Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися і пустувати, не остерігаючись тривог… Війна позбавила українських дітей цього.

День захисту дітей нині — особливе свято. Бо вся наша країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника і вигнати з нашої Української землі. Щоб захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. Щоб сповна відновити права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.

Багато дітей чекають удома своїх татусів і мам, які сьогодні стали на захист України і боронять нашу державу від московської орди. Діти, ваші батьки — Герої, пишайтеся ними. Вони – наша гордість, і нашої громади, і нашої країни.

Сьогодні найпалкішим побажанням кожного українця є наша Перемога! Бажаємо усім саме перемоги та миру! Маючи таких палко залюблених в рідну землю синів та доньок — Україна-ненька неодмінно переможе! Піклування про юне покоління, його майбутнє — головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Докладаймо ж максимум зусиль, щоб виховати наших дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще — прищепити їм любов до рідної землі, мови і культури.

Ми знаємо, що завдяки нашим мужнім захисника в Україні замість тривожних сирен буде лунати дзвінкий дитячий сміх, народжуватимуться надії і здійснюватимуться дитячі мрії! Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом та захистом наших оборонців. Усім дітям бажаємо завжди відчувати тепло маминих обіймів та міцність батьківського плеча. І нехай майбутнє буде переможним, мирним, щасливим!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.