Головна

molod

Щиро вітаємо молодь громади – енергійних і завзятих, сучасних й освічених, оптимістично налаштованих і наполегливих молодих українців – творців сьогодення та майбутнього! Також вітання всім, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею, для кого молодість – не тільки паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку і пройденого шляху.

Молодість – це неповторна і відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.

Нині чимало молодого цвіту українського народу зі зброєю в руках захищає свою країну, а також долучається до благодійності, волонтерить, допомагає, трудиться, навчається та наближає Перемогу через згуртованість і патріотизм, працюючи на різних фронтах: інформаційному, економічному, освітньому, культурному, спортивному та інших.

А попереду у нас найважливіше – здобути Перемогу і повернути в Україну мир!

Тож зміцнюйте у собі віру в добру долю України, майбутнє якої у ваших руках! Долайте перешкоди та будьте сильними духом і наполегливими, втілюйте у життя свої прагнення і сподівання! Ваші вміння, знання, талант й енергія конче необхідні нашій країні, а ваш патріотизм, почуття громадянської і людської гідності є надійною запорукою нашого мирного майбуття, інтелектуального, культурного й економічного розквіту України.

Бажаємо вам мирного неба та світлого майбуття у мирній процвітаючій Україні.

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.