Головна

Від імені Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто вітаємо вас 32-ю річницею незалежності України!

istock 1332727316

Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею, омріяне в думках численних поколінь багатовікової історії свободолюбної нашої країни. Українці поколіннями будували та виборювали свою незалежну державу. Поняття незалежності та єдності України для кожного з нас набуло особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Для кожного палкого вкраїнського серця слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набули нового звучання.

Страшні реалії змусили нас і сьогодні взяти до рук зброю. Триває кривава й несправедлива війна. росія вбиває українських людей, нищить наші міста і села, руйнує інфраструктуру. Але їй ніколи не вдасться знищити Українську Націю, Українську Державу, нашу Незалежність. Щодня на всіх фронтах ми відстоюємо своє право бути українцями. Щодня ми доводимо свою незламність характеру, твердість духу та любов до рідної землі.

Ми є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожного повагу до своєї Вітчизни, до її Прапора та незалежності. Тепер ми точно знаємо, що для кожного з нас означають синьо-жовті барви, вишиванка, і як глибоко у серці закарбовані слова «Ой у лузі червона калина». Знаємо!

Схиляємо голови у скорботі перед пам’яттю усіх Захисників і Захисниць України, перед Борцями за Україну всіх поколінь, які жертвували найціннішим – своїм життям і свободою задля волі.

Але довгі роки боротьби за власну державність сформували дух нашої нації – вільний, незламний та нескоримий. Такою Україну сьогодні знає цілий світ. Наш народ продовжує творити історію великої, європейської, суверенної та неподільної держави. Нам допомагає сила рідної землі. Наші незламні захисники – нащадки воїнів-русичів, козаків, січових стрільців, вояків УПА – дають відсіч окупантові і повертають все, що нам належить! Згадаймо віхи, коли наші предки творили Україну; тепер – це наша робота. Предки, чию справу ми продовжуємо, нам допомагають. З нами правда. Ми – українці! Ми – сильний і вольовий народ! Ми вистоїмо і у цих випробуваннях! Ми переможемо!

Слава Україні!

Слава українському народові!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.