Головна

Відповідно до розпорядження міського голови "Про направлення дітей пільгових категорій у пізнавально-туристичну поїздку до Республіки Польщі" управлінням соціального захисту населення (начальник Наталія КОТ) забезпечено організацію та направлення дітей військовослужбовців, які загинули (померли) чи пропали безвісти під час проходження військової служби, дітей учасників бойових дій, дітей військовослужбовців, які захищали та захищають Україну у пізнавально-туристичну поїздку до Республіки Польща, а управлінням освіти (начальник Анатолій ПАСІЧНИК) та фінансовим управлінням (начальник Валентина КАМІНСЬКА) забезпечено підвезення дітей та виділення на це коштів.

Профільний заступник міського голови Ольга ТРОЯН повідомила, що підвезення дітей у двох напрямках здійснено за рахунок коштів міського бюджету. Польська сторона забезпечить усіх учасників проживанням та харчуванням у відпочинковому центрі на території Польщі та заплановано ознайомлення із відповідним регіоном завдяки екскурсіям, освітніх, спортивних та інтеграційних заходів.
"Висловолюємо вдячність нашим друзям з Польщі а також керівництву Хмельницької обласної військової адміністрації за таку можливість для діток наших захисників. А діткам бажаємо гарного відпочинку та отримати багато позитивних емоцій".

000

000

000

000

000

000

000

000

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.