Головна

IMG 2482

З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку!

Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою. Ваш високий професіоналізм та безкомпромісність помножені на досвід і знання, сприяють вирішенню важливих державних питань, забезпечують виконання вимог чинного законодавства України всіма правоохоронними структурами, державними установами, організаціями, юридичними особами та громадянами нашої держави.

День працівників прокуратури — це свято тих, хто щодень словом і ділом утверджує недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів, відстоює честь і гідність держави та народу. Сьогодні ви працюєте на правовому фронті. Наша громада вдячна вам за сумлінну працю, високе почуття обов’язку перед країною і кожним громадянином. В день професійного свята дозвольте побажати вам оптимізму й наполегливості в досягненні благородної мети — забезпечення панування Закону і Права, невичерпного бажання знаходити істину, нових успіхів та нових досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень, плідної праці й успіхів у важливих справах. Миру всім нам та якнайшвидшої Перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.